/Η εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τα μάτια ενός πελάτη.
20160713-FilisGlass-post-Happy-Customer-d1 (1)

Η εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τα μάτια ενός πελάτη.

Spread the love

Τι είναι αυτό που κάνει εμάς τους καταναλωτές να δείχνουμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τις ιστορίες πολύ καλής εξυπηρέτησης πελατών; Ίσως συμβαίνει επειδή λειτουργούν σαν υπενθύμιση πως υπάρχουν εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται ακόμα για τους πελάτες τους. Κάθε εταιρεία υποστηρίζει οτι οι πελάτες της είναι η πρώτη της προτεραιότητα όμως υπάρχουν μερικές εταιρείες διατεθειμένες να κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω για τους πελάτες της που τις κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Μια τέτοια περίπτωση επιχείρησης είναι η ΦΙΛΗΣGlass όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα ένας από τους πιο παλιούς μας πελάτες. Δεν θα αναφερθούμε στο όνομα του πελάτη όπως ο ίδιος μας ζήτησε θα σας μεταφέρουμε όμως την εμπειρία του όπως μας την περιέγραψε ο ίδιος.

“Την Κυριακή (3/6 ) κατεβαίνω από το διαμέρισμά μου για να ρίξω μια τελευταία ματιά στο αυτοκίνητου αφού τη Δευτέρα θα έφευγα με προορισμό τη Λευκάδα και είχα μεγάλο ταξίδι μπροστά μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευση μου όταν βρήκα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ένα χτύπημα το οποίο φαινόταν να είναι από πέτρα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην δώσω σημασία αφού δεν μου φαινόταν ανησυχητικό, κάνοντας όμως μια μικρή έρευνα συνειδητοποίησα οτι αυτό το μικρό χτύπημα θα μπορούσε να μεγαλώσει ανησυχητικά ακόμα και από μία μικρή λακκούβα. Στη σκέψη πως την επόμενη μέρα θα έπρεπε να διασχίσω τους δρόμους της ελληνικής επικράτειας τρομοκρατήθηκα. Το παρμπρίζ θα μπορούσε να ανοίξει και στο ασφαλιστήριο μου δεν είχα προσθέσει την θραύση κρυστάλλων.”

 

Αυτές λοιπόν οι σκέψεις οδήγησαν τον πελάτη μας να επικοινωνήσει με τον προσωπικό του ασφαλιστή στον προσωπικό του αριθμού. Μερικές μέρες νωρίτερα ένας εκπρόσωπος της ΦΙΛΗΣGlass είχε έρθει στα γραφεία μας και μας είχε ενημερώσει για τις υπηρεσίες της για αυτό τον συμβουλέψαμε να απευθυνθεί σε αυτούς. Αυτό που ακολούθησε ήταν η μαγεία της εξυπηρέτησης πελατών της ΦΙΛΗΣGlass. Παρόλο που δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού για την Δευτέρα εξήγησε την κατάσταση και τελικά κατάφερε να κλείσει ραντεβού για την ίδια μέρα.

“Το ραντεβού κλείστηκε για τις 12:00. Όταν έφτασα στην υποδοχή οι άνθρωποι του υποκαταστήματος στο Ίλιον ήταν πραγματικά εξυπηρετικοί μου εξήγησαν την διαδικασία, με καθησύχασαν για τη ζημιά και μου έδωσαν μια προσέγγιση για το πόση ώρα θα διαρκούσαν οι εργασίες. Το αποκορύφωμα της ιστορίας είναι πως 12:45 έβγαινα στην εθνική. Καλό καλοκαίρι.Είμαστε κοινωνικοί. Βρείτε μας.