/Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Spread the love

 • Επιστροφή των προστίμων για τα ανασφάλιστα – Ακόμα περιμένουν οι ιδιοκτήτες blogadminΕπιστορφή Πρόστιμου ανασφάλιστων

  Την επιστροφή των προστίμων που επιβλήθηκαν στους πρώτους ελέγχους για τα ανασφάλιστα οχήματα αναμένουν ακόμη οι οδηγοί που έσπευσαν να πληρώσουν το πρόστιμο.

  Το υπουργείο Οικονομικών αναζητά ακόμα τρόπους για να επιστρέψει τα χρήματα στον πρώτο έλεγχο που ακυρώθηκε καθώς η διασταύρωση έβγαζε ως ανασφάλιστα πολλά οχήματα που είχαν αποσυρθεί ή πουληθεί ή βρίσκονταν σε εμπόρους ...

 • «Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ΙΧ με ξένες πινακίδες blogadminπροστιμα σε αυτοκινητα με ξενες πινακιδες

  Στο στόχαστρο της εφορίας και προστιμα σε αυτοκινητα με ξενες πινακιδες. Το φαινόμενο των ξένων πινακίδων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σύντομα θα ξεκινήσουν έλεγχοι για την καταπολέμηση του προβλήματος.

  Στο πρόβλημα αναφέρεται η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Ε. Μπασιάκου ο οποίος ζήτησε μέτρα προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο.

  Όπως προκύπτει από ...

 • Προσοχή για τα ανασφάλιστα. blogadminανασφάλιστα
  Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία το θέμα των ανασφάλιστων. Κατά πληροφορίες αποστέλλονται στην γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τα τεχνικά στοιχεία που οφείλουν η ΕΑΕΕ και το Επικουρικό Κεφάλαιο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μηχανογραφική εφαρμογή που θα «τσεκάρει»  τα ανασφάλιστα.
  Η μέχρι σήμερα δυσκολία ενεργοποίησης του μηχανισμού αναμένεται να απομακρυνθεί με την τελευταία αυτή κίνηση. Η ...
 • Τι είδος οδηγού είσαι; blogadmin

  Ο,τι τύπος οδηγού και να είσαι βρίσκεις ασφάλεια εδώ

 • Ανασφαλιστα οχηματα ξανα στο προσκήνιο blogadminανασφάλιστα οχηματα

  Το θέμα με τα ανασφαλιστα οχηματα και η ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος διασταύρωσης στοιχείων το οποίο έχει στηθεί αλλά ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί θα συζητηθεί για μια ακόμη φορά σήμερα προκειμένου να εξαχθεί συμπέρασμα για την όλη διαδικασία που έχει σημειώσει ανερμήνευτες καθυστερήσεις.

  Για το ειδικό αυτό σκοπό ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου κατά ...

Περισσότερα