Οικογένεια και Παιδί

Το site της απιστίας σε μοιχούς – 11,2 εκατ. οι αποζημιώσεις

Αποζημιώσεις 11,2 εκατ. θα δώσει το site Ashley Madison μετά από το χακάρισμα που υπέστη και τη ζημιά που έπαθαν οι “άπιστοι” πελάτες του το 2015.

Με το μήνυμα “η ζωή είναι μικρή κάνε μία εξωσυζυγική σχέση” το site της απιστίας είχε καταφέρει να εντάξει στο πελατολόγιο του εκατομμύρια μοιχούς σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία που παρέχει -και στην Ελλάδα- είναι εξωσυζυγικές σχέσεις με εχεμύθεια και η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών του είναι άντρες.

Η “περιπέτεια” ωστόσο για 37 εκατ. πελάτες τον Ιούλιο του 2015 μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς hackers χτύπησαν τις βάσεις δεδομένων του site και τα δεδομένα τους βρέθηκαν στον “αέρα”. Το site υποτίθεται ότι βοηθά κυρίως συζύγους να απιστήσουν έχοντας την ασφάλεια ότι δεν θα το μάθει η γυναίκα τους και η ηλεκτρονική επίθεση που έγινε κόστισε στην εταιρεία περισσότερο από το 1/4 των εσόδων της και έχει ξοδέψει εκατομμύρια σε συστήματα ασφαλείας. Σε ξένα ειδησεογραφικά μέσα έχει επίσης αναφερθεί και το ενδεχόμενο αυτοκτονίες να συνδέονται με τη διαρροή δεδομένων από το site.

πηγή: insurancedaily.gr