Μηχανή

Ασφάλεια Μηχανής

Ψάχνεις Ασφαλεια μηχανης ; Μην ψάχνεις άλλο στο e-asfaleiasou.gr βρίσκεις γιατί εμείς καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σου και εξασφαλίσαμε για σένα τις χαμηλότερες τιμές και τις περισσότερες καλύψεις βρες αυτή που χρειάζεσαι εδώ.

 

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις Ασφαλεια Μηχανης

Το πιο σημαντικό στην Ασφαλεια μηχανης είναι οι καλύψεις. Οι κίνδυνοι για τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες των μοτοσυκλετών είναι δεδομένοι για το λόγο αυτό η ασφάλιση μας πρέπει να μας προστατεύει από περισσότερες επιπλοκές. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που χρειάζεται να υπάρχει στο συμβόλαιο μας είναι οι αστικές ευθύνες:

 

  • Αστική Ευθύνη τρίτων Σωματικές Βλάβες: Η κάλυψη αυτή μας εξασφαλίζει στην περίπτωση που προκαλέσουμε ατύχημα και υπάρχουν τραυματίες
  • Αστική ευθύνη τρίτων Υλικές Φθορές: Η κάλυψη αυτή μας εξασφαλίζει στην περίπτωση που προκαλέσουμε ατύχημα και υπάρχουν υλικές φθορές είτε σε οχήματα είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο τρίτου

Σημαντικό επίσης για τους αναβάτες είναι η φροντίδα ατυχήματος η οποία αναφέρεται στους ανθρώπους της ασφαλιστικής εταιρείας που θα έρθουν άμεσα στον τόπο του συμβάντος και θα αναλάβουν για εμάς όλα τα διαδικαστικά.

Το τελευταίο στοιχείο στο οποίο χρειάζεται να δώσουμε προσοχή είναι οι υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Κάλυψη η οποία μας προστατεύει σε περίπτωση που ανασφάλιστο όχημα προκαλέσει ζημιές στο όχημα μας.