Σκάφος

Ασφάλεια Σκάφους

Ασφάλεια σκάφους σήμερα, online συγκρίνοντας ανάμεσα σε ασφαλιστικές εταιρείες. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει χρησιμοποιώντας την πιο γρήγορη και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης ασφαλειών στην Ελλάδα.

Στο e-asfaleiasou.gr δεν χρειάζονται δυσνόητες φόρμες που παίρνουν πολύ χρόνο για να τις συμπληρώσεις. Επιλέγεις τον τύπο σκάφους και βρίσκεις ασφάλεια για το σκάφους σου ανάλογα με τα κυβικά του.

Χρησιμοποιώντας το site μας μπορείτε να νιώθετε σίγουροι πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια σκάφους αφού έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις πιο συμφέρουσες συνεργασίες. Συνεργασίες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με λίγα λόγια στο e-asfaleiasou.gr έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Στο e-asfaleiasou.gr μπορείτε να βρείτε ασφάλεια σκάφους για:

  • Μηχανοκίνητα Σκάφη
  • Ιστιοπλοϊκά
  • Περιηγητικά
  • Jet Ski

Τι να προσέχεις όταν αγοράζεις Ασφάλεια σκάφους

Αρχικά πρέπει να προσέξουμε την διάρκεια ασφάλισης. Συνήθως τα σκάφη, ιδιαίτερα τα σκάφη αναψυχής, χρησιμοποιούνται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρ’ όλα αυτά είναι υποχρεωτικό να είναι ασφαλισμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι πολύ πιο συμφέρον να η διάρκεια ασφάλισης να είναι ετήσια. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούμε περίπου 20% σε ασφάλιστρα και γλιτώνουμε το πιθανό πρόστιμο του ανασφάλιστου.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί είναι το πακέτο που διαλέγουμε να περιλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις. Αυτές είναι:

  • Θάνατος- σωματικές βλάβες.
  • Πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης από ατύχημα.
  • Υλικές ζημιές από ατύχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *