Μηχανή

Σέρρες: To 22o Classic Auto Moto Trial

Δεκάδες φίλοι και λάτρεις του μηχανοκίνητου κλασσικού αθλητισμού από ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού, με τις… μοτοσικλέτες τους,  αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) διοργανώνει το 22o Classic Auto Moto Trial το Σάββατο 4  και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016. Οι ιδιοκτήτες, φίλοι και λάτρεις του μηχανοκίνητου κλασσικού αθλητισμού θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο της οδού Κων. Καραμανλή (από το δημαρχείο μέχρι την πλατεία Κρονίου) το απόγευμα του Σαββάτου, και στον ίδιο χώρο θα εκτεθούν περισσότερα από 70 οχήματα-αντίκες έτσι ώστε οι Σερραίοι να έχουν τη δυνατότητα να τα θαυμάσουν από κοντά. Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση φίλων με κοινό χόμπι τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα αντίκες.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. τα οχήματα θα αναχωρήσουν για μια συναρπαστική διαδρομή 90 km (η διαδρομή είναι: Σέρρες – Στρυμονικό – Καλόκαστρο – Λιβαδοχώρι – Άμπελοι – Δημητρίτσι – Σησαμιά – Αγία Παρασκευή – Τερπνή) και περίπου στις 11.20 π.μ. θα καταφθάσουν στην πλατεία της Νιγρίτας.

Εκεί θα παραμείνουν για 90 περίπου λεπτά για καφέ, ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη.

Κατόπιν στη 13.00 μ.μ. θα αναχωρήσουν για τις Σέρρες μέσω Ανθής – Πεπονιάς – Σκουτάρεως – Κωνσταντινάτου – Αγίας Ελένης – Βαλτοτοπίου – Νέου Σκοπού – Νεοχωρίου και Περιφερειακής οδού.

Ο τερματισμός θα γίνει στην πίστα καρτ του αθλητικού πάρκου Ομονοίας γύρω στις 14.10 μ.μ.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που συμμετείχαν, και στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι θα γευματίσουν και θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και πλακέτες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που κατασκευάστηκαν μέχρι το 1990.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι αγώνας ταχύτητας,αλλά μια φιλική συνάντηση ιδιοκτητών παλαιών οχημάτων από πολλές περιοχές της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *