Αυτοκίνητο

Ανασφαλιστα οχηματα ξανα στο προσκήνιο

Το θέμα με τα ανασφαλιστα οχηματα και η ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος διασταύρωσης στοιχείων το οποίο έχει στηθεί αλλά ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί θα συζητηθεί για μια ακόμη φορά σήμερα προκειμένου να εξαχθεί συμπέρασμα για την όλη διαδικασία που έχει σημειώσει ανερμήνευτες καθυστερήσεις.

Για το ειδικό αυτό σκοπό ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου κατά πληροφορίες θα συναντηθεί με τον γγ. Δημοσίων εσόδων κ. Γ. Πιτσιλή οπότε και θα αναλυθεί το πώς και με ποιόν τρόπο το δημόσιο θα κερδίσει σε έσοδα από τον εντοπισμό των ανασφάλιστων.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης που πραγματοποιεί το ΕΕΑ στα κυβερνητικά στελέχη διεκδικώντας ταυτόχρονα και την επίλυση θεμάτων τα οποία αφορούν κλάδους και επαγγελματίες. Τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν εξελιχθεί σε ένα μακρύ σήριαλ το οποίο όλο φθάνει στο τέλος και ξεκινά από την αρχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το πολιτικό κόστος, και οι εναλλακτικές προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι των αρμοδίων αποτελούν τους δύο σκοπέλους που έως σήμερα δεν επιτρέπουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

πηγή ΕΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *